Gospodine Boro, svaka čast!

Gospodine Boro, svaka čast!

U današnje vreme kad retko ko šta poklanja bez razloga, pomalo čudno deluje oglas na koji smo danas naišli. Vlasnik hotela “Logos” kod Ivanjice poklanja besplatan apartman tokom cele letnje sezone bolesnoj deci!

Da nije prevara uverili smo se lično kod vlasnika hotela Bore Pilića koji nam je objasnio da se na taj korak odlučio kako bi pomogao ugroženim porodicama u Srbiji koje svojoj deci ne mogu da priušte odlazak u prirodu na lečenje.

U oglasu na Facebook stranici hotela, koji se nalazi u selu Katići kod Ivanjice, pozivaju se roditelji, rodbina, prijatelji i poznanici mališana kojima je potreban oporavak od bolesti disajnih organa (astma, bronhitis), anemije, organa za varenje, upornih očnih infekcija, dijabetesa i slično da se jave i tako deci omoguće besplatan boravak u trajanju od sedam dana u apartmanu Trešnja.

“Ovaj aprtman smo u dolazećoj sezoni, a počev od 21. maja do 27. avgusta namenili oporavku dece u pratnji odrasle osobe bez nadoknade. Iskoristite pogodnost koju nudimo i blagodeti kojima je priroda obdarila ovaj kraj – vazdušna banja sa blagom klimom na 1000 m nadmorske visine, ruža vetrova, izvori lekovitih voda od kojih su neki prema verovanju ovdašnjih žitelja pogodni za lečenje dijabetesa, očnih bolesti, organa za varenje”.

Boro Pilić za MONDO je rekao da prednost imaju samohrani roditelji i socijalno ugrožene porodice, a u startu za prijavu nije potrebna medicinska dokumentacija.

Selo Katići i zaselak Maće udenuti su među bregove ispod stenovitog vrha planine Mučanj. Ovo selo poznato je po seoskom turizmu – raspolaže sa više od 100 ležajeva, najviše ih je u hotelu “Logos” i brvnarama.

Ako imate bolesnu decu kojoj bi boravak u ovom ambijentu prijao pišite na: hotellogos@gmail.com ili pozovite: 063 500774.

IZVOR:MONDO.RS

Comments are closed.